Links

Medlemsförmåner

Medlemspriser
Medlemmar får alltid rejäla rabatter på entrépris och biljetter till våra event. Ibland är dessa till och med helt exklusiva för medlemmar!
Möjligheter
Som medlem får du en unik möjlighet att engagera dig under din studietid, både i utbildningsrelaterade frågor och i frågor som rör allt från arbetsmarknad till fester och annat kul!
En studietid att minnas
Det kanske låter abstrakt, men utan medlemmar som du skulle studentkåren aldrig ha haft tillräckligt med muskler för att kunna driva igenom många av de saker vi alla idag tar för givet på universitetet.
Medlemsförmåner
Mecenat
Mecenatkortet ger som bekant dig som studerar tillgång till en mängd olika rabatter. För dig som Göta-medlem fungerar det dessutom som ett medlemskapskort. Ladda ner Mecenatappen för att få tillgång till det digitala Mecenatkortet med Göta-loggan och ha det redo när det vankas event för att få tillgång till
Länsförsäkringar
När du nu har kämpat så hårt med att få tag på ett studentboende så vill du ju vara rädd om det. Som medlem i Göta studentkår får du 250 kronor i rabatt första året hos Länsförsäkringar. Det vill säga, du får hela medlemskapsavgiften tillbaks, direkt i rena pengar!
Göteborgs Stadsteater
Verkar alla dina klasskompisar mer allmänbildade och kulturellt utvecklade än du? Lugn, genom medlemskap i Göta studentkår får du tillgång till gratis biljetter och förhandsvisningar på Göteborgs stadsteater! Håll utkik på våra sociala medier, först till kvarn gäller.
Fysiken
På Fysiken kan du tjäna tillbaka pengarna du betalat för ditt medlemskap samtidigt som du tränar inför Göteborgsvarvet! Som medlem i Göta studentkår får du 100 kronor rabatt på studentpriset när du köper årskort på Fysiken!
Studenthäftet
Som medlem får du tillgång till det näst intill heliga Studenthäftet. Häftet ger dig 2för1 eller 50 %-erbjudanden i massor av butiker, restauranger, kaféer och aktiviteter runt om i hela Göteborg! Se till att hämta ut ett häfte på ditt sektionskontor eller på Studenternas hus.
SGS Studentbostäder
Oj, vad hände där? Jo, det var du som fick tre extra månader i SGS bostadskö i samband med att du blev medlem i Göta studentkår. Fortsätt vara medlem, så fixar vi en månad till per termin!
O'Learys Järntorget
På måndagar har vi fantastiska priser på mat och dryck, PLUS fria aktiviteter som shuffle board och bowling. Hela veckorna åtnjuter Göta studentkårs medlemmar dessutom studentvänliga 10 % på mat, alkoholfri dryck och aktiviteter. AW-konceptet är klart att utnyttja, vi ses där!
Folkuniversitetet
Du som medlem i Göta studentkår får 20 % rabatt på alla kurser vid Folkuniversitetet! Perfekt för dig som skrivit ”kan arbeta i Excel” på cv:t och nu faktiskt behöver lära dig hur det fungerar, vill bättra på foto-skillsen eller funderar på att odla lite bin!