Medlemsförmåner

Medlemspriser

Medlemmar får alltid rejäla rabatter på entrépris och biljetter till våra event. Ibland är dessa till och med helt exklusiva för medlemmar!

Möjligheter

Som medlem får du en unik möjlighet att engagera dig under din studietid, både i utbildningsrelaterade frågor och i frågor som rör allt från arbetsmarknad till fester och annat kul!

En studietid att minnas

Det kanske låter abstrakt, men utan medlemmar som du skulle studentkåren aldrig ha haft tillräckligt med muskler för att kunna driva igenom många av de saker vi alla idag tar för givet på universitetet.

Medlemsförmåner

Mecenat

Mecenatkortet ger som bekant dig som studerar tillgång till en mängd olika rabatter. För dig som Göta-medlem fungerar det dessutom som ett medlemskapskort. Ladda ner Mecenatappen för att få tillgång till det digitala Mecenatkortet med Göta-loggan och ha det redo när det vankas event för att få tillgång till

O'Learys Järntorget

På måndagar har vi fantastiska priser på mat och dryck, PLUS fria aktiviteter som shuffle board och bowling. Hela veckorna åtnjuter Göta studentkårs medlemmar dessutom studentvänliga 10 % på mat, alkoholfri dryck och aktiviteter. AW-konceptet är klart att utnyttja, vi ses där!

Classic Bowl Göteborg

Som student och medlem i Göta studentkår får du 30% rabatt på aktiviteter som bowling, shuffleboard och dart varje dag i veckan! Förutom detta får du även 30% rabatt på pubens meny, inklusive pizza och hamburgare, samt fantastiska studentpriser på utvalda drycker. Identifiera dig genom Mecenat-appen.

Göteborgs Stadsteater

Verkar alla dina klasskompisar mer allmänbildade och kulturellt utvecklade än du? Lugn, genom medlemskap i Göta studentkår får du tillgång till gratis biljetter och förhandsvisningar på Göteborgs stadsteater! Du kommer börja citera Shakespeare på nolltid.

Fysiken

På Fysiken kan du tjäna tillbaka pengarna du betalat för ditt medlemskap samtidigt som du tränar inför Göteborgsvarvet! Som medlem i Göta studentkår får du 100 kronor rabatt på studentpriset när du köper årskort på Fysiken!

YAKI-DA

Välkommen till Göteborgs hetaste nattklubb! Vi är glada att kunna presentera ytterligare en medlemsförmån, Yaki-Da! Som medlem av Göta studentkår har du din biljett säkrad till festens epicentrum varje onsdag.

Det bästa av allt, inträdet är helt kostnadsfritt fram till klockan 23:30 för dig som är 20 år fyllda.

SGS Studentbostäder

Oj, vad hände där? Jo, det var du som fick tre extra månader i SGS bostadskö i samband med att du blev medlem i Göta studentkår.

Observera att SGS Studentbostäder endast registrerar nya medlemmar två gånger om året, 1:a april och 1:a november. Du måste vara medlem per 1 mars alternativt 1 oktober för att kunna få din extra kötid registrerad. För frågor eller funderingar vänligen kontakta SGS Studentbostäder

Folkuniversitetet

Du som medlem i Göta studentkår får 20 % rabatt på alla kurser vid Folkuniversitetet! Perfekt för dig som skrivit ”kan arbeta i Excel” på cv:t och nu faktiskt behöver lära dig hur det fungerar, vill bättra på foto-skillsen eller funderar på att odla lite bin!

Avidnote

Avidnote är en app som möjliggör för studenter och forskare att organisera allt textmaterial på ett effektivt sätt online. Exempelvis kursmaterial, dokument, artiklar, rapporter och föreläsningsslides. Allt sker digitalt, där dina anteckningar och uppladdade dokument placeras jämsides.

Du som är medlem i Göta studentkår får nu premiumversionen av Avidnote helt gratis! (ordinarie pris ca. 2000 kr/år)

För att ta del av erbjudandet använder du koden: GU

PUSH

På onsdagar (med reservation för lediga dagar) publicerar vi en länk på instagram stories där du kan skriva upp dig på en lista för att gå förbi den vanliga kön! Som medlem erbjuds du fri entré fram till midnatt (00.00)

Det enda du behöver är ett giltigt medlemskap i Göta studentkår och godkänd legitimation (Mecenat-appen), åldersgränsen är 20 år.

Sing Sing

Är du redo för att bli hes av glädje? Välkommen till studentkaraoke på Sing Sing Kungsgatan! Varje torsdag har vi fantastiska priser på mat och dryck, PLUS fri karaoke vid köp av mat och dryck.

Hela veckan åtnjuter Göta studentkårs medlemmar dessutom studentvänliga 15 % på mat, alkoholfri dryck och karaoke.

Last updated